30 Mart 2010 Salı

Satranç Arşiv Dersler

http://www.yukleresim.com/images/zaiujitwt8jif6cayrbr.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi satrançla ilgili bir çok farklı paylaşımları sizlere tanıtmaya çalıştık.Paylaşımlarımız yine devam edicektir.Tabi şu sınav haftasını atlattıktan sonra :)
Elimizden geldiğince blogumuzu güncel tutup paylaşımlarımızı yaymaya çalışıyoruz ve artık derslerimizi güncel olarak Satranc.net 'tende takip edebilirsiniz.
Aynı zamanda 2 gün önce blogger'dan kaynaklı temamızda bir sorun oluşmuştu.Temayı güncellemek içinde pek fırsatım yoktu.Bu bahaneyle blogumuz eski yazı karakterlerine kıyasla daha iyi oldu.
Özellikle gönderdiğiniz maillerde satranç kitaplarından çok bahsediliyor.Elimden geldiğince mail olarak atığınız kitapları bulmaya çalışıyorum.Ancak istenilen kitapların birçoğu türkçe.Türkçe kitaplar ne yazık ki e-book olarak oldukça az.Bu aralar satranç derslerine ağırlık verdiğimiz için kitap paylaşımlarımız oldukça geride kaldı.
Son olarakta paylaşımlarımızı güncel olarak facebook'tanda takip edebilirsiniz. ''Satranç Arşiv'' arkadaş olarak ekleyerek yaptığımız paylaşımlarımızı daha rahat görebilirsiniz.
İletişim için; satrancarsiv@gmail.com yada satrancarsiv@hotmail.com adreslerine mail atabilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder