4 Şubat 2010 Perşembe

Güncellemeler

Blogumuz Açılalı Yaklaşık 2 Hafta Oluyor.Amacımız Türk Satrancına Katkıda Bulunmak ve Bunu Elimizden Geldiğince Yaptığımız Paylaşımlarla Sizlere Göstermeye Çalışıyoruz.
Blogumuzun Sizlere Daha İyi Hizmet Vermesi İçin Çeşitli Eklentiler Yükledim.Yazımda Sizi Bu Eklentiler Hakkında Bilgi Vermek.

1-)''Yazdır'' Eklentisi

Blogumuzda Herhangi Bir Konuya Girdiğiniz Zaman ''Yazdır'' Seçeneğine Tıklayarak Konuyu Rahatça Yazdırabilirsiniz.

2-)''Benzer Yazılar'' Eklentisi

Blogumuzda İncelediğiniz Konunun Hemen Altında Bağdaşlık Kuran Diğer Konularımızı Daha Rahat Bulmanızı Sağlar.

3-) ''Arama''

Blogger Sitesinin Aramasında Birçok Pürüz Vardı.Aramada Çeşitli Aksaklıklar Olabiliyordu.''Onur Kılıç'' Arkadaşımın Yazmış Olduğu Arama Kodu Sayesinde Blogumuzda Yaptığınız Her Aramada Daha İyi Sonuçlar Alabilirsiniz.

4-)Tema

Blogumuzun Eski Temasında Bazı Olumsuzluklar (Kodların Uyuşmaması) Sonucu ''Onur Kılıç'' Arkadaşımız Temayı Çok Güzel Bir Şekilde Elden Geçirdi.

5-)''Son Yazılar'' Eklentisi

Blogumuza Eklenen Son Konuları Daha Rahat Görebilmeniz İçin Kurulmuş Bir Eklenti.

6-)Yazı Stilleri

Blogumuzdaki Eski Yazı Stilimiz Eski Temamıza Kıyasla Küçüktü.Tüm Konuları Baştan Sona Düzenliyerek Yazı Stillerini Daha Uygun Hale Getirdik.


7-) Sosyal Bookmark

Blogumuzda Açılan Konuları Paylaşmanızı Sağlayan Sosyal Bookmark Eklentisini Kurduk.Eklentiyi Türkçeleştiren ''Onur Kılıç'' Arkadaşıma Teşekkür Ederim.

8-)Türkçe Blog

Arkadaşlar Blogumuzda Yapılan Eklentiler,Temalar Gibi Unsurların Birçoğu Yabancıdır.Biz Elimizden Geldiğince Blogumuzu Türkçeleştirtik. (%90 Oranında) Ancak Yinede Bazı Yerler İngilizce Olabilir.Onlarıda En Kısa Zamanda Düzenleyeceğiz.

Her Türlü Görüşünüzü Belirtmek İçin; satrancarsiv@gmail Adresine Mail Atabilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder